FÖRETAG

FÖRETAGSMASSAGE

Som arbetsgivare kan du  erbjuda din personal massage som en friskvårdande insats.  Några skäl till varför det idag nästan är mer regel än undantag att anlita en företagsmassör. Några av massagens vinster kan nämnas att massage ger en ökning av oxytocin som är kroppens lugn och ro” hormon som påverkar kortisolhalten i blodet positivt, vilket resulterar i en mindre risk för stressrelaterade sjukdomar. Massagen stärker även immunsystemet vilket i sin tur bidrar till en friskare personal, färre sjukfrånvarodagar och lönsammare företag. Vid våra besök tillhandahåller vi massagebänk, krämer, handdukar etc. medan Ni endast står för plats på företaget.
En del företag skickar även sina anställda till vår mottagning vilket också är en möjlighet. Vi arbetar främst i förebyggande syfte, men behandlar även diverse besvär. Våra massörer är certifierade och vi har patient- & ansvarsförsäkring.

Varför inte prova på två kostnadsfria 30 minuters massagebehandlingar, alternativt få 30% rabatt vid vårt första besök hos er? Allt för att ni ska få en möjlighet att prova på om detta skulle kunna vara något för er.

Fr.o.m. den 1 januari 2004 är massage/friskvård avdragsgill för arbetsgivaren och fri från förmånsbeskattning för personalen. Hela personalgruppen måste erbjudas förmånen. propositionens nr: 2002/03:123

FÖRETAGSTRÄNING

Är din personal ofta drabbade av besvär som troligtvis är kopplade till deras  arbetssituation? Vill ni som företag hellre investera i en  skadepreventiv och systematisk friskvård snarare än i en betydligt mer kostsam sjukvård? Om svaret är JA på någon av dessa frågor, kommer gärna våra ergonomer ut till ert företag och ser över er arbetsmiljö. Därefter får ni förslag på hur ni bättre kan anpassa den. Om det är träning vi rekommenderar så skräddarsyr vi prehabprogram med specifika och direkt kopplade övningar för att ni ska slippa återkommande besvär. Vi har för övrigt även ett stort urval av gruppträningspass med allt ifrån Yoga pass till HIIT pass. Som en bonus får ni även teambuilding på köpet med en stark och sammansvetsad personalgrupp. Har ni inte träningsmöjligheter på ert företag, kan vi erbjuda en fullskalig idrottshall och ett gym på Medicon Village i Lund.

Genom vårt samarbete med Betahälsan på Medicon Village i Lund och Hälsomedicinskt center i Hjärup kan vi dessutom tillhandahålla en komplett företagshälsovård med fysioterapeuter, läkare, ergonomer, psykologer, sjuksköterskor, kostvetare mfl.

Kontakta gärna oss om ni vill veta mer.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER:

Medicon Village

Nordomatic, Malmö

Purac,  Läckeby Water group, Lund

B & Å Hyrmaskiner, Malmö

Modelon

DSV, Landskrona

Tyrens

Knorr-Bremse