FÖRETAGSHÄLSA

FÖRETAGSMASSAGE

Som arbetsgivare kan du erbjuda din personal massage som en friskvårdande insats. Några skäl till varför det idag nästan är mer regel än undantag att anlita en företagsmassör kan nämnas att massage ökar nivåerna av oxytocin, som är kroppens ”lugn och ro” hormon. Hormonet sänker kortisolhalten i blodet, vilket resulterar i en mindre risk för stressrelaterade sjukdomar. Massagen stärker även immunsystemet vilket i sin tur bidrar till en friskare personal, färre sjukfrånvarodagar och lönsammare företag. Vid våra besök tillhandahåller vi massagebänk, krämer, handdukar etc, medan ni endast står för plats på företaget.
Vi arbetar främst i förebyggande syfte, men behandlar även diverse besvär. Våra massörer är certifierade och vi har patient- & ansvarsförsäkring.

Varför inte prova på tre kostnadsfria 30 minuters massagebehandlingar, alternativt få 30% rabatt vid vårt första besök hos er? Allt för att ni ska få en möjlighet att prova på om detta skulle kunna vara något för er.

Fr.o.m. den 1 januari 2004 är massage/friskvård avdragsgill för arbetsgivaren och fri från förmånsbeskattning för personalen. Hela personalgruppen måste erbjudas förmånen. propositionens nr: 2002/03:123


FÖRETAGSTRÄNING

Vill ni som företag hellre investera i en skadepreventiv och hållbar friskvård snarare än i en betydligt mer kostsam sjukvård? Tycker ni det är viktigt med en sammansvetsad personalgrupp som har kul och mår bra tillsammans? Om svaret är JA på någon av dessa frågor, kommer vi gärna ut till ert företag och ser över er arbetsmiljö. Därefter får ni förslag på hur vi tillsammans kan förbättra denna för er. Vi samarbetar med olika träningsanläggningar om detta skulle kunna vara en bra lösning för er. Vi kan även komma ut till ert företag eller i er närmiljö, för att hålla träningspass för er personalgrupp om ni hellre önskar detta. Hos oss har vi erfarna gruppträningsinstruktörer och personliga tränare som brinner för hälsa och för att hjälpa människor. Individuellt, i grupp eller både och. Vi har många olika pass att välja på. Allt ifrån Yin Yoga till HIT.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Ett urval av våra klienter:

Medicon Village

Nordomatic, Malmö

Purac,  Läckeby Water group, Lund

B & Å Hyrmaskiner, Malmö

Modelon

DSV, Landskrona

Tyrens

Knorr-Bremse

White Arkitekter