Privat

MASSAGE

När ni kommer till  mottagningen, får ni fylla i en hälsodeklaration. Därefter går vi tillsammans igenom den och ser så att inga kontraindikationer föreligger. Kommer man till oss med ett besvär görs olika tester för att kunna diagnostisera, men framförallt lokalisera orsaken till besväret. Behandlingsmetoder vi sen arbetar med kan exempelvis vara massagebehandlingar, manuella tekniker, rehabiliteringsträning eller allmän träning. Vi behandlar bland annat: rygg- & nackbesvär, huvudvärk, knä- & fotproblem, Ischias besvär, hälsporre, tennisarmbåge/ musarm, idrottsskador och arbetsrelaterade besvär. Söker man istället avslappnande massage eller förebyggande massagebehandling behövs det oftast inga specifika tester.

Om Ni behöver annan behandling än den vi kan erbjuda har vi en direktlinje till Betahälsan som har en kompletterande expertis, i form av leg. Fysioterapeuter, ergonomer, läkare, psykolog, dietist, sjuksköterskor etc.

Viktigt att tänka på inför massagebehandling

  • Avbokning skall göras senast dagen innan. Annars sker full debitering!
  • Massage ska undvikas vid feber, halsont eller om du i allmänhet har en   sjukdomskänsla. Hör gärna av dig om du är osäker.
  • Var noga med att komma i tid.
  • Efterlev en god hygien.

GRUPPTRÄNINGAR VT. 2019

Välkomna att träna med oss! Här nedan kommer en kort beskrivning av de olika gruppträningar vi har. Givetvis erbjuder vi er en prova på gång. Vi startar vuxenträningarna inomhus och går utomhus under våren när vädret tillåter. Uppehåll har vi för samtliga pass i vecka 8 och 16.

PASSBESKRIVNINGbeta training vt. 2019

LUND:

Mån.  BETA OFFICE 11.45-12.30 (startar 14/1-2019)

Ons. BETA HIIT 11.45-12.30 (startar 16/1-2019).

PERSONLIG TRÄNING Medicon Village

När man kontaktar oss för personlig träning (gäller både träning och kost) får man fylla i ett frågeformulär. Detta formulär skickas sedan till oss och ligger till grund för själva konsultationen. Väljs kostanalys får man även inloggningsuppgifter till ett kostregistreringsprogam där man under 3-7 dagar fyller i sitt kostintag. Det professionella kostprogrammet Nutritionsdata beräknar sedan personens energi- och näringsbalans. Oavsett om det behöver göras större förändringar eller bara mindre justeringar lägger vi tillsammans upp ett optimalt kostschema utifrån resultatet. När det gäller träning kanske man bara är ute efter ett träningsprogram, eller så vill man kanske ha ett upplägg med både träning och kostrådgivning.

PT-ONLINE

Kickstarta med 4 veckor eller/och välj till 8 veckor där du får hjälp med kosten, träningen och att hitta balans i ditt liv på ett modernt, hållbart och effektivt sätt. Träningarna anpassas efter om man vill träna på gymmet, hemma i vardagsrummet eller på semestern.
Kosten i våra upplägg utgår ifrån livsmedelsverkets rekommendationer och vår grundtanke är följande:

  • Minimalt med socker
  • Bra fetter
  • Mer frukt och grönt
  • Fiberrika livsmedel
  • Minimalt med hel- eller halvfabrikat

I alla PT-paket ingår dessutom:

–  KOSTREGISTRERING & KOSTANALYS

Under 7 dagar registrerar du ditt kostintag som vi därefter analyserar. Vi går igenom och ser bl a över ditt närings-och energiintag . Du får tiips och förslag till eventuella förbättringar.

– KOSTSCHEMA

Vi utgår inte i från att ge dig färdiga menyer utan du får några exempel på hur en dag med dess måltider kan se ut. Du får kunskap och verktyg som inte bara hjälper dig på daglig basis utan även är behjälpliga för din veckoplanering.

– RECEPTBANK

Du får tillgång till en stor receptbank på över 300 recept som dagligen fylls på.

-PT-PASS VIA VÅR TRÄNINGSAPP

Träningsprogram för både hem- och gymträning, om så önskas. Träningsövningarna har alla tydliga instruktionsfilmer och teknikförklaringar som hamnar direkt i din mobil.

– GRUPPTRÄNINGAR

Fritt att deltaga på våra gruppträningar på Medicon Village under avtalsperioden (kan förlängas).

– COACHING

Avstämning via Mail.

Vid val av oss som personlig tränare får ni dessutom följande:

Ett hundra procentigt engagemang, där vi erbjuder ett individuellt anpassat träningsupplägg med träningsmetoder och övningar som är noga utvalda utifrån dina förutsättningar och behov.

En PT som verkar för att du ska känna dig trygg i din träning,

Ett effektiv upplägg, för att överenskomna målsättning uppnås.

En PT som vägleder, assisterar, korrigerar, utvärderar och motiverar er mot en hållbar och hälsosam livsstil.

En PT som givetvis tycker att alla kunder är lika viktiga, nybörjare såväl som elitidrottare.

En PT med träningsfilosofin,” att alla människor tycker det är kul att träna, bara träningen är tillräckligt stimulerande, utvecklande och lustfylld.”

En tränare med idrottsmedicinsk kunskap och erfarenhet för att kunna upptäcka besvär och obalanser i rörelseapparaten.

Samt fritt nyttjande av nutritionsdatas receptbank under tiden för samarbetet.         

Erik 25 år När jag kontaktade Betaform, var det främst i syfte att bli av med ett envist axelbesvär jag fått till följd av mitt yrke. Jag har ett fysiskt tungt arbete med monotona rörelser. Träningsupplägget med funktionell styrka och brottningsinspirerande övningar har inte bara gjort mig besvärsfri utan även starkare. Jag har fått bättre lyftteknik som är applicerbar till mitt jobb. Som bonus har jag fått kostråd, bättre ork och en längtan att gå till nästa träningspass.