FÖRETAG

FÖRETAGSMASSAGE


Nu kan du som arbetsgivare erbjuda din personal massage som en friskvårdande insats.  Några skäl till varför det idag nästan är mer regel än undantag att anlita en företagsmassör, kan nämnas att massagen ger en ökning av oxytocin som är kroppens lugn och ro” hormon som påverkar kortisolhalten i blodet, vilket resulterar i en mindre risk för stressrelaterade sjukdomar. Massagen stärker även immunsystemet vilket i sin tur bidrar till en friskare personal, färre sjukfrånvarodagar och lönsammare företag. Vid våra besök tillhandahåller vi massagebänk, krämer, handdukar etc.. medan Ni endast står för plats på företaget.
Vissa företag skickar även sina anställda till vår mottagning vilket också är en möjlighet. Vi arbetar främst i förebyggande syfte, men behandlar även diverse besvär.

Varför inte prova på två kostnadsfria 30 minuters massagebehandlingar, alternativt få 30% rabatt vid vårt första besök hos er? Allt för att ni ska få en möjlighet att prova på om detta skulle kunna vara något för er.

Fr.o.m. den 1 januari 2004 är massage/friskvård avdragsgill för arbetsgivaren och fri från förmånsbeskattning för personalen. Hela personalgruppen måste erbjudas förmånen. propositionens nr: 2002/03:123

FÖRETAGSTRÄNING

Är din personal ofta drabbade av besvär som troligtvis beror på arbetssituationen? Eller vi ni hellre på företaget jobba systematiskt med skadepreventiv friskvård än en betydligt mer kostsam sjukvård? Om svaret är JA på någon av dessa frågor, kommer vi eller ergonomerna/sjukgymnasterna på  Betahälsan gärna ut till ert företag och ser över arbetsmiljön och ger förslag på hur vi bättre kan effektivisera den. Om det är träning vi rekommenderar så skräddarsyr vi träningsprogram med specifika och direkt kopplade övningar för att ni ska slippa dessa envisa besvär. Vårt koncept bygger på funktionella övningar som ofta består av enkla redskap som tex gummiband, bollar och den egna kroppen som vikt. Vi har ävna öppna företagsträningar på Medicon Village på Scheelevägen 2 i Lund. Läs gärna mer om dessa företagsträningar här under:

Beta-Office-vt-2017

Dessutom samarbetar jag med Betahälsan i Lund (IDEON) och Hälsomedicinskt center i Hjärup och kan erbjuda en kompletterande företagshälsovård med fysioterapeuter (sjukgymnastik), läkare, ergonomer, psykologer, sjuksköterskor.

Kontakta gärna för offert!

Ett urval av våra kunder:

NFU, i Svedala

Nordomatic, Malmö

Purac,  Läckeby Water group, Lund

Idrottsgymnasiet, Ljungbyhed

Svenska Brottningsförbundet

B & Å Hyrmaskiner, Malmö

Modelon, Lund

DSV, Landskrona

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/d/8/betaform.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399