FÖRETAG

FÖRETAGSMASSAGE

Som arbetsgivare kan du  erbjuda din personal massage som en friskvårdande insats.  Några skäl till varför det idag nästan är mer regel än undantag att anlita en företagsmassör, kan nämnas tatt massagen ger en ökning av oxytocin som är kroppens lugn och ro” hormon som påverkar kortisolhalten i blodet, vilket resulterar i en mindre risk för stressrelaterade sjukdomar. Massagen stärker även immunsystemet vilket i sin tur bidrar till en friskare personal, färre sjukfrånvarodagar och lönsammare företag. Vid våra besök tillhandahåller vi massagebänk, krämer, handdukar etc.. medan Ni endast står för plats på företaget.
Vissa företag skickar även sina anställda till vår mottagning vilket också är en möjlighet. Vi arbetar främst i förebyggande syfte, men behandlar även diverse besvär. Våra massörer är certifierade och vi har patient- & ansvarsförsäkring.

Varför inte prova på två kostnadsfria 30 minuters massagebehandlingar, alternativt få 30% rabatt vid vårt första besök hos er? Allt för

att ni ska få en möjlighet att prova på om detta skulle kunna vara något för er.

Fr.o.m. den 1 januari 2004 är massage/friskvård avdragsgill för arbetsgivaren och fri från förmånsbeskattning för personalen. Hela personalgruppen måste erbjudas förmånen. propositionens nr: 2002/03:123

FÖRETAGSTRÄNING

6C246E58-CC63-4854-8646-305887A6A5AF

Är din personal ofta drabbade av besvär som troligtvis beror på arbetssituationen? Eller vi ni hellre på företaget jobba systematiskt med skadepreventiv friskvård än en betydligt mer kostsam sjukvård? Om svaret är JA på någon av dessa frågor, kommer vi eller ergonomerna/fysioterapeuterna på  Betahälsan gärna ut till ert företag och ser över arbetsmiljön och ger förslag på hur vi bättre kan anpassa den. Om det är träning vi rekommenderar så skräddarsyr vi träningsprogram med specifika och direkt kopplade övningar för att ni ska slippa återkommande besvär. Vårt koncept bygger på funktionella övningar som ofta utförs med hjälp av enkla redskap som tex gummiband, bollar och den egna kroppen som vikt. Som en bonus får ni även teambuilding på köpet med en stark och sammansvetsad personalgrupp. Vi har även öppna företagsträningar på Medicon Village där vi också kan erbjuda er gruppträning.

Vårt samarbete med Betahälsan i Lund (IDEON) och Hälsomedicinskt center i Hjärup möjliggör det även för att vi ska kunna erbjuda en komplett företagshälsovård med fysioterapeuter (sjukgymnastik), läkare, ergonomer, psykologer, sjuksköterskor mfl.

Kontakta gärna om ni vill veta mer.

Ett urval av våra kunder:

NFU, i Svedala

Medicon Village

Nordomatic, Malmö

Purac,  Läckeby Water group, Lund

Idrottsgymnasiet, Ljungbyhed

B & Å Hyrmaskiner, Malmö

Modelon, Lund

DSV, Landskrona

Tyrens

Knorr-Bremse