PRIVAT

`


MASSAGE

När ni kommer till  mottagningen, får ni fylla i en hälsodeklaration. Därefter går vi tillsammans igenom den och ser så att inga kontraindikationer föreligger. Kommer man till oss med ett besvär görs olika tester för att kunna diagnostisera, men framförallt lokalisera orsaken till besväret. Behandlingsmetoder vi sen arbetar med kan exempelvis vara massagebehandlingar, mobiliseringar, rehabiliteringsträning eller allmän träning i någon form. Vi behandlar bland annat: rygg- & nackbesvär, huvudvärk, knä- & fotproblem, Ischias besvär, hälsporre, tennisarmbåge/ musarm, idrottsskador och arbetsrelaterade besvär. Kommer man däremot för att få en avslappnande eller förebyggande massagebehandling behövs det oftast inga specifika tester.

Om Ni behöver annan behandling än den vi kan erbjuda har vi en direktlinje till Betahälsan som har en kompletterande expertis, i form av leg. Fysioterapeuter, ergonomer, läkare, psykolog, dietist etc.

Viktigt att tänka på inför massagebehandling

 • Avbokning skall göras senast dagen innan. Annars sker full debitering!
 • Massage ska undvikas vid feber, halsont eller om du i allmänhet har en   sjukdomskänsla. Hör gärna av dig om du är osäker.
 • Var noga med att komma i tid.
 • Efterlev en god hygien.

GRUPPTRÄNINGAR HT. 2018

Välkomna att träna med oss! Här nedan kommer en kort beskrivning av de olika gruppträningar vi har. Givetvis erbjuder vi er en prova på gång. Vid tecknande av gruppträning complete är det fritt att deltaga på båda anläggningarna. Vi startar vuxenträningarna utomhus och går inomhus när hösten blir för ruskig. Uppehåll har vi för samtliga pass i vecka 44.

PASSBESKRIVNINGbeta training ht. 2018

LUND:

Mån.  BETA OFFICE 11.45-12.30 (startar 3/9)

Ons. BETA Cross HIIT 11.45-12.30 (startar 5/9).

HJÄRUP:

Ons. BETA CrossHIIT, Tabata 19.15-20.15 startar 29/8. Vi startar den 2/9 och börjar med att träna utomhus t.o.m mörkret och kylans intåg. Därefter går vi in i hallen.

Fre. BETA FAMILY, 17.00-18.00 ( startar 7/9). Denna kurs har begränsat antal platser och är populär så anmäl gärna intresse snarast nedan (OBS anmäl endast som en familj).

https://www.bokadirekt.se/places/betaform-6889/beta-family-60-min-396338?sr=13159

Sön. BETA KIDZ 15.45-16.45 (startar 9/9). Denna kurs har begränsat antal platser och är populär så anmäl gärna intresse snarast nedan:

https://www.bokadirekt.se/places/betaform-6889/beta-kidz-60-min-396343?sr=13159

Sön. BETA CrossHIIT Blandat 17.00-18.00 Vi startar den 2/9 och börjar med att träna utomhus t.o.m mörkret och kylans intåg. Därefter går vi in i hallen.

Vi finns även på Facebook: BETA TRAINING (stora bokstäver) och på Instagram: beta_training

PERSONLIG TRÄNING

När ni kontaktar oss för personlig träning får ni ett mail med ett hälsoformulär och ett livsstilstest om så önskas. Dessa formulär fylls i och medtages till konsultationen. Dessa ligger sen till grund för själva samtalet och upplägget vid ett eventuellt samarbete. Vid andra tillfället gör vi ev. en screening och kostrådgivning. Därefter sätter själva träningen igång. Ert individuella träningsprogram utformas givetvis utifrån dina förutsättningar och önskemål. Vid val av oss som personlig tränare, får ni dessutom följande:

 • Ett hundra procentigt engagemang, där vi erbjuder ett individuellt anpassat träningsupplägg med träningsmetoder och övningar som är noga utvalda utifrån dina förutsättningar och behov.
 • En PT som verkar för att du ska känna dig trygg i din träning,
 • Ett effektiv upplägg, för att överenskomna målsättning uppnås.
 • En PT som vägleder, assisterar, korrigerar, utvärderar och motiverar er mot en hållbar och hälsosam livsstil.
 • En PT som givetvis tycker att alla kunder är lika viktiga, nybörjare såväl som elitidrottare.
 • hemövningar om så önskas.
 • En PT med träningsfilosofin,” att alla människor tycker det är kul att träna, bara träningen är tillräckligt stimulerande, utvecklande och lustfylld.”
 • En tränare med kunskap och erfarenhet för att kunna upptäcka besvär och obalanser i rörelseapparaten.
 • Samt 20 % rabatt på alla massagebehandlingar vid tecknande av ett 10 timmars paket- personlig träning (Gäller under träningsperioden)!

Erik 25 år När jag kontaktade Betaform, var det främst i syfte att bli av med ett envist axelbesvär jag fått till följd av mitt yrke. Jag har ett fysiskt tungt arbete med monotona rörelser. Träningsupplägget med funktionell styrka och brottningsinspirerande övningar har inte bara gjort mig besvärsfri utan även starkare. Jag har fått bättre lyftteknik som är applicerbar till mitt jobb. Som bonus har jag fått kostråd, bättre ork och en längtan att gå till nästa träningspass.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/d/8/betaform.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399