PRIVAT

MASSAGE

När ni kommer till  mottagningen, får ni fylla i en hälsodeklaration. Därefter går vi tillsammans igenom den och ser så att inga kontraindikationer föreligger. Kommer man till oss med ett besvär görs olika tester för att kunna diagnostisera, men framförallt lokalisera orsaken till besväret. Behandlingsmetoder vi sen arbetar med kan exempelvis vara massagebehandlingar, manuella tekniker, rehabiliteringsträning eller allmän träning. Vi behandlar bland annat: rygg- & nackbesvär, huvudvärk, knä- & fotproblem, Ischias besvär, hälsporre, tennisarmbåge/ musarm, idrottsskador och arbetsrelaterade besvär. Söker man istället avslappnande massage eller förebyggande massagebehandling behövs det oftast inga specifika tester.

Om Ni behöver annan behandling än den vi kan erbjuda har vi en direktlinje till Betahälsan som har en kompletterande expertis, i form av leg. Fysioterapeuter, ergonomer, läkare, psykolog, dietist, sjuksköterskor etc.

Viktigt att tänka på inför massagebehandling

 • Avbokning skall göras senast dagen innan. Annars sker full debitering!
 • Massage ska undvikas vid feber, halsont eller om du i allmänhet har en   sjukdomskänsla. Hör gärna av dig om du är osäker.
 • Var noga med att komma i tid.
 • Efterlev en god hygien.

GRUPPTRÄNINGAR VT. 2019

Välkomna att träna med oss! Här nedan kommer en kort beskrivning av de olika gruppträningar vi har. Givetvis erbjuder vi er en prova på gång. Vi startar vuxenträningarna inomhus och går utomhus under våren när vädret tillåter. Uppehåll har vi för samtliga pass i vecka 8 och 16.

PASSBESKRIVNINGbeta training vt. 2019

LUND:

Mån.  BETA OFFICE 11.45-12.30 (startar 14/1-2019)

Ons. BETA HIIT 11.45-12.30 (startar 16/1-2019).

PERSONLIG TRÄNING Medicon Village

3D9FCDC6-DAFA-4A2D-9EF5-7B8DCAB8574A

När man kontaktar oss för personlig träning (gäller både träning och kost) får man fylla i ett frågeformulär. Detta formulär skickas sedan till oss och ligger till grund för själva konsultationen. Väljs kostanalys får man även inloggningsuppgifter till ett kostregistreringsprogam där man under 3-7 dagar fyller i sitt kostintag. Det professionella kostprogrammet Nutritionsdata beräknar sedan kundens energi- och näringsbalans. Oavsett om det behöver göras större förändringar eller bara mindre justeringar lägger vi upp kostschema utifrån dessa resultat tillsammans med kundens önskemål i övrigt. När det gäller träning kan man vara  ute efter bara ett träningsprogram, men också ett kompletterande träningsupplägg till kosten. I båda fallen utarbetar vi tillsammans med kunden individuella träningsschema.

PT-ONLINE

Kickstarta med 4 veckor eller/och välj till 8 veckor där du får hjälp med kosten, träningen och att hitta balans i ditt privata liv på ett modernt, hållbart och effektivt sätt.

Träningarna anpassas  efter om man vill träna på gymmet, hemma i vardagsrummet eller på semestern. Du får träningsprogram för både gymmet och hemma om du så önskar. Träningsprogrammet skickas som pdf och du får även en TräningsAPP med rörliga och tydliga instruktionsfilmer direkt i din mobil.

Kosten i våra upplägg utgår ifrån livsmedelsverkets rekommendationer och vår grundtanke är följande:

 • Minimalt med socker
 • Bra fetter
 • Mer frukt och grönt
 • Fiberrika livsmedel
 • Inga hel- eller halvfabrikat

Vid val av oss som personlig tränare, får ni dessutom följande:

 • Ett hundra procentigt engagemang, där vi erbjuder ett individuellt anpassat träningsupplägg med träningsmetoder och övningar som är noga utvalda utifrån dina förutsättningar och behov.
 • En PT som verkar för att du ska känna dig trygg i din träning,
 • Ett effektiv upplägg, för att överenskomna målsättning uppnås.
 • En PT som vägleder, assisterar, korrigerar, utvärderar och motiverar er mot en hållbar och hälsosam livsstil.
 • En PT som givetvis tycker att alla kunder är lika viktiga, nybörjare såväl som elitidrottare.
 • En PT med träningsfilosofin,” att alla människor tycker det är kul att träna, bara träningen är tillräckligt stimulerande, utvecklande och lustfylld.”
 • En tränare med idrottsmedicinsk kunskap och erfarenhet för att kunna upptäcka besvär och obalanser i rörelseapparaten.
 • Samt fritt nyttjande av nutritionsdatas receptbank under tiden för samarbetet.

Erik 25 år När jag kontaktade Betaform, var det främst i syfte att bli av med ett envist axelbesvär jag fått till följd av mitt yrke. Jag har ett fysiskt tungt arbete med monotona rörelser. Träningsupplägget med funktionell styrka och brottningsinspirerande övningar har inte bara gjort mig besvärsfri utan även starkare. Jag har fått bättre lyftteknik som är applicerbar till mitt jobb. Som bonus har jag fått kostråd, bättre ork och en längtan att gå till nästa träningspass.