COVID-19 UPPDATERING!!

Ännu en gång har vår bransch drabbats hårt av de nya restriktionerna. Det innebär att vår praktik, gym och idrottshall helt har stängts ner. I.o.m rekommendationerna med att jobba hemifrån har detta även lett till paus hos våra företag som vi annars erbjuder våra ambulerande tjänster.
Vi vet idagsläget inte hur länge detta kommer att pågå, men vi hoppas kunna återkomma när smittkurvorna vänder igen. Nya uppdatering från myndigheterna och FHM kommer den 14 december och då uppdaterar vi er om läget.
Ännu en gång bjuder vi på ett träningspass som ni enkelt kan köra hemma. Håll er nu i form och må väl.

STAC TRÄNARE!

Nu har vi STAC Tränare och kommer framöver kunna erbjuda en heltäckande, professionell screening och programdesign utifrån Stacprocessen som STAC Academy framgångsrikt utformat. Detta är en modell som vänder sig till alla från Elitidrottaren till personer som är i prehabfasen. Under Oktober och November månad erbjuder vi en screening + 1 program ( ca 90-120 min) för halva priset: 947 kr (ordinarie pris 1895 kr).

Hösten 2020!

Efter en tuff vår och sommar ser läget äntligen lite ljusare ut. Vi kommer att köra igång i vecka 36. Måndagen den 31 augusti startar vi upp vår gruppträning på Medicon Village och även övriga tjänster som personlig träning, massage, kostrådgivning, screening. Mer info om detta kommer inom kort. Även våra företagsmassörer är redo att ta emot såväl gamla som nya kunder. Kontakta oss gärna för offert och möjlighet att få ett prova-på-tillfälle. Givetvis följer vi myndigheternas råd och rekommendationer vad gäller Coronapandemin. Vill ni veta mer om vad detta innebär så hör gärna av er till oss.

I väntan på den 31 augusti vill vi på Betaform bjuda er på ett nytt träningspass!
https://exorlive.com/video/?culture=sv-SE&ex=13506

LIVE STREAMAD GRUPPTRÄNING!!

I dessa märkliga Coronatider har vi tänkt och växlat om! Därför kan vi vi nu erbjuda tjänsten digitaliserad träning som vi kör via Appen Teams!
Är ni ett gäng på jobb som vill prova konceptet så hör med er chef eller HR på ert företag. Utifrån Era önskemål skräddarsyr vi upplägget. Välj träningsform, om ni vill vara utom- eller inomhus. Vill ni kanske använda redskap eller få träningen nivåanpassat, löser vi detta. ”The sky is the limit”!

FÖRSIKTIGHET MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET.

Med anledning av coronaviruset har vi bestämt oss för att pausa våra grupp- och personliga träningar under resten av Mars månad.
Pt-online, kostrådgivning och massage kör vi fortfarande. Vi vädjar dock er som känner er minsta förkylda och sjuka eller har anhöriga med samma symptom, att ta det säkra före det osäkra och stanna hemma. Både för er egen och för andra kunders skull.
Vi följer noga myndigheternas föreskrifter och rekommendationer och återkommer när läget förändras.

Som plåster på såren bjuder vi här på ett träningspass som funkar utmärkt att köra såväl hemma som utomhus

http://exorlive.com/video/?culture=sv-SE&ex=7289,12534,8825,12729,10165,7315

INFLYTTNINGSERBJUDANDEN!

Nu är vi på plats på Medicon Village och det vill fira genom att bjuda på två oslagbara erbjudande. 

FÖRETAGSMASSAGE 50 % rabatt på ett prova-på tillfälle. Erbjudandet gäller t.o.m den sista oktober.

PT-FÖRETAG 50 % rabatt. Träna tillsammans med dina medarbetare och en personlig tränare. Ett kul sätt att stärka gruppen och samtidigt få röra på sig. Vill ni ha detta som ett stående inslag under säsongen går detta givetvis bra. Erbjudandet gäller t.o.m den sista oktober.

VI FLYTTAR!

Den 2 september öppnar vi vår praktik på Medicon Village. Sedan 2015 har vi haft nöjet att bedriva gruppträning på M.V och nu har vi även fått möjlighet att erbjuda våra övriga friskvårdstjänster. Några av dessa är: Personlig träning, gruppträning, företagsträning kostrådgivning, företagsmassage och idrottsmassage. 

Adress: Scheeletorget 1, 223 63 Lund. Ingång vid café och restarang Inspira. Fråga i reception eller följ skyltar.

Varmt välkommen